Tips til Hillerøds tilflyttere

Er du lige flyttet til den smukke by Hillerød? Så har du noget af glæde dig til. Hillerød er en smuk og hyggelig, som har masser at byde på. Uanset om du er naturentusiast eller om du elsker bylivet, så vil du føle dig hjemme i Hillerød. Her er nogle gode tips til dig, der snart skal flytte til byen. 

Sightseeing

Når man lige er flyttet til en ny by, så er det en god idé, at lære stedet at kende. Gør som turisterne og tag på sightseeing i Hillerød. Byen er en del af det område, som kaldes “Kongernes Nordsjælland. Dette navn er især meget passende for Hillerød, hvor du finder Frederiksborg Slot – et utrolig smukt slot med en skøn have samt en stor sø lige ved siden af. Om sommeren kan du tage på sejlture i søen. Den er dog ikke større end, at du også nemt kan gå en tur rundt om hele søen. Nogle gange har slottet særudstillinger. De har for eksempel tidligere haft særudstillinger for moderne fotografer. I Hillerød finder du også et stort udvalg af restauranter samt gode shoppingmuligheder. 

Hvis du elsker natur, så er der også gode muligheder i og omkring Hillerød. Lige udenfor Hillerød finder du de to store søer Arresø og Esrum Sø samt den store skov Gribskov. 

Netværk

Tænk på, hvordan du kan opbygge et netværk i byen. Dette vil bidrage til, at du føler dig mere hjemme. Du kan for eksempel tage til diverse events i byen eller melde dig ind i en klub, hvor der er gode muligheder for at møde folk. Alternativt, så er naboerne også et godt sted at starte. 

Køb lokalt

Støt dit nye lokalområde ved såvidt muligt at købe ind lokalt. Du kan for eksempel købe møbler i Hillerød hos norliving, hvor du finder et stort udvalg af moderne møbler. Derudover kan du også støtte det lokale ved at shoppe i de lokale specialbutikker. Ved at købe lokalt, så bidrager du til, at byen bliver ved med at være hyggelig og livlig.