Snedkerkøkken vs. det modulkøkken

Er du en lykkelig ny ejer af et hus eller overvejer du at renovere dit køkken. Så har du nogle store beslutninger, at se frem til. Burde du vælge den traditionelle løsning og få et skræddersyet snedkerkøkken eller købe et færdigbygget modulkøkken? Det er en svær beslutning. Her er nogle af fordelene og ulemperne ved begge løsninger.  

Det færdigbyggede modulkøkken

Et modulkøkken er et køkken, der består af flere forskellige moduler, der er færdigbygget i en fabrik. 

Fordelen ved et modulkøkken er, at man i dag kan lave super flotte og moderne modulkøkkener, så du kan opnå en lige så høj kvalitet som snedkerkøkkenet. Det er også hurtigt og nemt, fordi du næsten kan få køkkenet med det samme. Derudover har du også god mulighed for at tage køkkenet med dig, hvis du flytter. Du vil også have mere eller mindre styr på, hvad den endelige pris er, da der ikke vil være uforudsigelige prisændringer. 

Ulempen ved dette er, at du ikke kan få lavet køkkenet præcis, som du vil have det. Det er begrænset hvilket ændringer man kan få igennem, når køkkenet er lavet af færdigbygget moduler. Derudover vil køkkenet ikke altid kunne passe perfekt til dit hus. Dette er især en udfordring for huse med et køkken, der ikke følger en traditionel form. 

Et snedkerkøkken

Et snedkerkøkken er et skræddersyet køkken, der er lavet præcis til dit hjem. Det er derfor designet til at passe perfekt ind i husets nuværende stil.  

Fordelen ved et snedkerkøkken er, at køkken kan designes præcis, som du vil have det. Derudover er snedkere gode til at designe et køkken, der passer til husets øvrige møbler. Køkkenet vil også blive bygget, så det passer perfekt ind i lokalet og benytter sig af alt pladsen optimalt. Det gør derfor ikke noget, hvis lokalet ikke har en traditionel form. Med et snedkerkøkken kan du også nemt lave ændringer, så det bliver mere personligt. 

Ulempen ved denne løsning er, at prisen kan variere meget og det kan være svært at sige, hvor meget det endelige køkken vil koste. Derudover er det ikke et køkken, der nemt kan fjernes, hvis du flytter. Til gengæld vil kvaliteten være helt i top. Hos Klassiq kan du få designet et snedkerkøkken med respekt for din boligs tidsperiode samt lokalets sjæl og fornemmelse.