3 hyggelige oplevelser med mad i Roskilde

take away roskilde - italiensk mad

Middelalderbyen Roskilde har det hele. Den smukke fjord, de historiske bygninger og den skønne atmosfære. I Roskilde kan du få de hyggeligste weekender. Kombiner madoplevelser i byens restauranter med hyggelige gåture eller shoppingture. Her er 3 idéer til en skøn weekend i Roskilde!

Italiensk restaurant og take away

Oplev smagen af Roskilde. Besøg byens restauranter. I Roskilde finder du et stort udvalg af restauranter, så der er noget til enhver smag. Hvis du har din familie og børn med, så er italiensk mad altid et kæmpe hit! Det giver jer måske endda et flashback til hyggelige familieferie i skønne og smukke Italien. Hvis du elsker italiensk mad, så vil for eksempel også elske restauranten La Rustica i Roskilde – du kan både bestille bord i restauranten eller bestille take away Roskilde. Menuen er sammensat af lækre italienske retter, der er fremstillet af friske råvarer. Derudover kan du også nyde et imponerende udvalg af vin. Restaurantens medarbejdere rådgiver dig gerne, så du får den vin, der passer bedst til den ret, som du har valgt. Byen har også et stort udvalg af andre stemningsfulde restauranter. 

Brunch med udsigt

Brunch er den perfekte weekend aktiviteter med veninderne. Nyd lækre, lune pandekager, frisk frugt, yogurt og alt andet, der hører til en god brunch. I restauranten La Rustica i Roskilde kan du endda nyde byens bedste udsigt mens du spiser din brunch. Fra restaurantens terrasse kan du nemlig se den smukke Roskilde Domkirke. Dette er uden tvivl brunchen med byens smukkeste udsigt! 

Rig mulighed for shopping

Du kan også kombinere god mad og shopping i Roskilde. Et af Roskildes populære samlingssteder er Ro’s Torv, hvor du finder restauranten La Rustica på 1. sal. Det er et smukt indrettet shoppingcenter med en super hyggelig atmosfære. Shoppingcentret har et bredt udvalg af butikker – både de store kæder og unikke specialforretninger. Det giver dig den perfekte mulighed for at kombinere shopping og indkøb med lækker italiensk mad eller brunch. Den perfekte weekendaktivitet med veninderne.