Valg af firmabil til gulvlæggere

Firmabil gulvlægger

På mange måder er det ikke ligegyldigt, hvilken firmabil en dygtig gulvlægger kører rundt i. Firmabilen er en stor del af gulvlæggerens arbejde ift. transport,  hvorfor denne naturligvis ligeledes  er en stor del af håndværkerens hverdag. Når der skal vælges en firmabil, så er det altså vigtigt at have både det praktiske, såvel som komfort med i overvejelserne. 

Med tanke på gulvlægning, så vil det ofte være nødvendigt at have tunge maskiner og materialer med ud på opgaverne. Eksempler kan være maskiner til gulvafslibning eller gulvafhøvling, ligesom selve gulvet eller gulvtæppet ofte vejer en hel del.  Det bør altså være en del af overvejelserne, at disse maskiner nemt og hurtigt skal kunne tages ud og ind af firmabilen, ligesom der skal være plads til værktøj, affald og alverdens materialer, sodavand og hvad der ellers er at finde i en håndværkers varevogn.

Overvejelser ved firmabil til gulvlægger og gulvfirma

Gulvbrædder, gulvtæpper og andre længere genstande skal kunne transporteres sammen med de tunge maskiner. Når der skal vælges en firmabil til firmaet, så er det altså vigtigt at have dette med i overvejelserne. En større model vil ofte have plads til både materialerne i længden, samt maskinerne ved siden af. Som et supplement kan det være en idé, at få monteret tagbøjler på bilen – sådan sirker du dig ekstra plads, hvis der en dag skulle opstå særlige behov for ekstra opbevaringsplads ved transport.

Skal det være ekstra lækkert? Så kan det være en idé at finde en vogn, hvor der eksempelvis er køl i handskerummet til madpakker og drikkevarer, eller ekstra armlæn, stereoanlæg eller lignende. Sidstnævnte er særligt relevant, hvis virksomheden dækker et bredere område, hvilket vil medføre større transport.

Husk sikkerheden

Indbrud er desværre en af de ting, vi ikke undgår at runde i dette indlæg. Mange indbrudstyve er blevet dygtige til at bryde ind i bilerne, hvorfor det kan være en god idé at få monteret en ekstra lås på bilen. Det er særligt en god ide, hvis der opbevares større maskiner til gulvarbejdet eller dyre materialer i bilen – måske hen over natten, eller i særligt udsatte områder? Lige meget hvad, så kan en mindre investering i sikkerheden ved købet af bilen, være medvirkende til at undgå en større hovedpine og problemer på et senere tidspunkt.