Unikt plakat design

Plakat

Hvis der er noget som aldrig helt går af mode, så er det plakater. Selvfølgelig er der periode hvor det er mere oppe i tiden end andre, men sådan er det med meget. Det at udsmykke sit hjem med plakater, er noget som mange finder attraktivt. Noget der kan variere er designet, altså selve printet. Nogle vil sige at det stort set er umuligt, at ramme et design som er evergreen, altså noget der ikke går af mode. Men her vil jeg påstå, at det faktisk er muligt. I hvert fald har Vissevasse ramt den spot on, hvis du spørger mig. Design er til en hvis grad en subjektiv holdning, men man kan ikke komme uden om at Vissevasses plakatdesign er unikt. De formår at holde det helt stilrent hele vejen igennem og ikke mindst holde deres unikke design og stil hele vejen igennem.

Plakater til alle rum 

Et andet punkt Vissevasse gør det godt er på deres udvalg. På deres webshop https://vissevasse.dk/ finder du både børneplakater, minimalistiske plakater, by plakater, plakater til køkkenet osv. Alle de forskellige kategorier har deres eget præg, men som stadig holder designet hele vejen igennem. Derfor er det lige meget hvilken kategori af Vissevasse plakat du køber, om det er børneplakater, minimalistiske plakater, by plakater eller plakater til køkkenet, så er du ikke i tvivl om det er en plakat fra Vissevasse.

Design puslespil

Hvis du er lige så vild med Vissevasses design som jeg er, så kan jeg glæde dig med at det går igen i deres puslespil. De har nemlig overført nogle udvalgte plakater til deres puslespil, hvilket er helt genialt. Det betyder at du kan nyde deres unikke print stil når du skal sidde og hygge med et puslespil også. Hvis du er interesseret i lige netop puslespil, så kan jeg afsløre at de både har puslespil med 1000 brikker men også færre. Jeg er i hvert fald fortaler for at du tager et kig på deres webshop, hvis dette indlæg har vækket din interesse. Om det så er på grund af plakaterne, puslespillene eller bare designet.