Sådan får du en sund og smuk krop efter fødslen

Vores krop betyder meget for os. Det er selvfølgelig vigtigt, at vi holder den i god form af hensyn til vores sundhed, men det er også vigtigt, fordi det bidrager til at øge vores selvværd. Derfor kan det være meget psykisk hårdt for gravide kvinder, at opleve, hvordan deres krop har forandret sig før og efter fødslen. Der er dog gode muligheder for, at du kan få din smukke krop tilbage. Her er nogle tips. 

Træning efter fødslen

Træning er altid sundt. Derfor er det altid en god idé at træne – også efter fødslen. Hvis du forsøger at træne på samme niveau, som du var på inden fødslen, så risikerer du dog, at skade din krop. Prøv at mærke efter, hvor meget du kan håndtere og træn dig selv langsomt op. Du kan sagtens starte med gåture og gradvist øge længden af dine gåture. Derudover er lidt styrketræning, svømning eller cykling også en god måde at komme i gang. Svømning er især godt, fordi det ofte ikke slider kroppen, så meget, som andre sportsgrene kan gøre. . 

Mommy makeover

Skønhed er ofte forbundet med selvtillid. Derfor er det vigtigt, at man har det godt med sin krop – også efter fødslen. Det er utrolig hårdt arbejde at få sin krop tilbage i form efter en fødsel og du skal nok acceptere at den aldrig bliver præcis, som den var før. En fødsel medfører ofte at brysterne hænger lidt mere og at der er lidt mere maveskind, end der var før. Udover træning, så kan du også overveje at få en såkaldt mommy makeover. Dette er en plastikkirurgisk behandling – en skønhedsbehandling – der blandt andet kan består af følgende behandlinger: 

  • Maveplastik
  • Fedtsugning
  • Brystforstørrelse
  • Brystløft

Denne behandling kan du blandt andet få hos Agata Privathospital. For dit eget helbreds skyld, så skal du dog have en BMI under 30 for at få lov til at gennemføre behandlingerne. Inden behandlingerne vil du modtage individuel vejledning samt et skræddersyet behandlingsforløb. Alles kroppe er forskellige og derfor vil du ikke nødvendigvis have behov for alle fire behandlinger, men blot nogle få af dem. Privathospitalets højt kvalificerede læger vil anbefale hvilke behandlinger, som du har behov for. Det er vigtigt at du føler dig tryg ved din behandling, så derfor gør lægerne og det øvrige personale alt for at du bliver sat grundigt ind i din behandling. 

Hvis denne behandling er noget for dig, så husk dog, at det altid er vigtigt, at du alligevel træner din krop, så den forbliver i god form efter behandlingen.