Pedalbox kan afvikle standardisering af speederpedaler

pedalbox til bilen

Hvis man som de fleste er den glade ejer af en bil hvor der ikke er et sportsgear eller lignende, kan det ofte være en flad fornemmelse og trykke på speederen. I de fleste normale biler vil der være en reel forsinkelse i den tid det tager fra du har trykket speederen nedad, til den rent faktisk tager fat og accelerer. Dette skyldes i høj grad standardisering af speederpedalen, og i særdeleshed siden de blev elektroniske. Elektronikken giver dog andre muligheder i forhold til tidligere og hvis ikke bilproducenterne gider gøre noget ved det, så er der jo som oftest nogen andre der vil.

Få lovlige løsninger på problemet

Hvis du er en af de mange som er træt af ikke og være i besiddelse af et sportsgear og ønsker dig en mere agil og omstillingsdygtig køreoplevelse, findes der faktisk nogle få lovlige løsninger på problemet. Som nævnt er der jo nemlig, som oftest, altid nogen der er villige til at se bilproducenternes arbejde igennem og så forsøge at gøre det bedre end dem. Det er heldigvis også tilfældet når det kommer til speederpedalen og dens reaktionsevne.

Den bedste løsning når bilen føles langsom

DTE Systems fra Tyskland var de første til at udvikle en såkaldt Pedalbox og med deres lange erfaring indenfor motoroptimering, burde der ikke være tvivl om produktets kvalitet og kunnen. Har du allerede været på jagt efter en af disse hos den danske forhandler Chiptuning Danmark, vil du nok have stødt på Boosted Magazine’s testhvor produktet høster ganske mange roser. Efter at have prøvet en Pedalbox, skrev Kasper Erling, redaktionschef og medejer af Boosted Magazine, i anmeldelsen:

Normalt tror vi ikke så meget på elektriske vidundermidler, men her er rent faktisk et produkt, som mærkbart virker. En PedalBox optimerer det forprogrammerede mønster i bilens speederpedal, som ofte får bilen til at føles langsom fra bunden og specielt mellem gearskift på en automatgearkasse. Her har du tre forskellige indstillinger, som let ændres under kørsel. Det er genialt! ”

Ud fra denne beretning, må man antage at vi har med et produkt og gøre, som udfylder dens opgave. Udover at sørge for bilen ikke føles langsom fra bunden, vil man, som Kasper fortæller, også opleve en markant forbedring i de ellers langsomme gearskift, som kan være et stort problem i biler med automatgearkasse.

Lav pris på pedalbox og nem installation

Som en af de få lovlige løsninger på problemet, er en Pedalbox endda ikke specielt dyr, ligesom den kun tager 3-15 minutter at installere, meget afhængig af din bilmodel. Der medfølger en ’stepbystep’ guide til alle modeller, ligesom at alle stik er originale, så de passer lige som de skal og er i samme kvalitet, som stikkene i bilen. Fra kr. 1499,- kan du få tilsendt en Pedalbox hjem til adressen af de danske udbydere Chiptuning Danmark, som sørger for danske handelsbetingelser og hurtig levering. De tilbyder endda altid 14 dages fuld tilfredshedsgaranti, så du kan få produktet hjem og prøve det i bilen, før du endeligt beslutter om det er noget for dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *