Køkkenudstyr i verdensklasse

Det er en stor proces at flytte. Og det trækker tænder ud. Der er 100 ting man skal tænke på, og tage beslutninger omkring. Der skal bestilles flyttemand, meldes flytning, skiftes adresse, gøre rent, spartles huller, males, og et par håndfulde andre ting. Og flyttes! Heldigvis har jeg haft kompetente folk til at hjælpe med at pakke ned, slæbe, flytte og pakke ud – mod at de har fået den traditionelle flytte menu – øl og pizza. Jeg har altid været vild med at lave mad og drømt om at have en masse udstyr til at gøre arbejdet i køkkenet smartere. Det er en drøm der stadig i højere grad er ved at gå i opfyldelse. Jeg har indkøbt mig en masse nyt grej til den nye lejlighed og jeg er stadig ikke færdigt med at fylde mine skabe op med køkkenudstyr. Det bliver jeg nok aldrig – da jeg er bidt af udstyr og elsker nye maskiner og udstyr til køkkenet.

Pesto er en godt eksempel

Maskiner og køkkenudstyr kan bare ting som vi mennesker ikke kan. Hvis man tænker på en luftig blendet pesto, og forestiller sig selv at skulle hakke, blande og piske så fint som en stavblender kan gøre det, giver det mening at den har sin berettigelse. Det ville tage 5 gange så lang tid at lave det samme resultat, som blenderen kan gøre, og kræver en brøkdel af kræfterne. Jeg er yderst glad for min stavblender og den kan bare 1000 ting og er særdeles kraftig. Den er købt sammen med størstedelen af mit køkkenudstyr på hvidevarebanditten. Jeg kan anbefale deres store udvalg af køkkenmaskiner, hvidevarer og køkkenudstyr til særdeles fornuftige priser.

 

Brug ovnen og få tid til alt det andet du skal nå

Efter jeg er flyttet til noget større har jeg for alvor kunne udleve min passion for madlavning og køkkenudstyr. Jeg har også købt min indbygningsovn hos hvidevarebanditten. Det er nok det jeg bruger allermest i køkkenet. Selvom jeg elsker at lave mad er det også skønt når bare kan forberede retten også klarer oven resten. Den kan det meste. Jeg har lavet sprøde pizzaer i den, fordi kan kan komme op på de her 275-300 grader som en klassisk pizzasten ovn. Jeg har bagt lækre grydebrød med sprød krumme. Jeg har lavet velsmagende simreretter, som har kunne stå i oven flere timer og sprede den dejligste duft i hele lejligheden, så man har gået og glædet sig til det blev aften og vi kunne kaste os over fortræffelighederne. Det er oftest i weekenden at det større og forkromede køkkenudstyr kommer til sin ret, når der er tid til at fordybe sig i opskrifterne og maden kan tilberedes stille og roligt og komme op på et smagsmæssigt højt niveau. På de dage hvor det skal gå stærkt priser jeg mig lykkelig over at jeg ejer et induktionskomfur. Det magnetfelt som opstår mellem gryden og kogepladen, der skaber varmen er utrolig brugervenligt og varmer rigtigt hurtigt op og køler ned med det samme når gryden tages af varmen. Det er en fornøjelse at arbejde med det køkkenudstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *