Herrefrisør i København

Frisør

At finde den rigtige herrefrisør i København kan være noget af en udfordring, da der er så mange forskellige at vælge imellem. Der er de mange saloner, som tilbyder “Nørrebro-klip”, hvor du kommer ind fra gaden og får en hurtig klipning, og så er der de klassiske frisørsaloner, hvor du bestiller en tid, og får en klipning derefter. De klassiske frisørsaloner er som regel lidt dyrere, end de hurtige “Nørrebro-klip”, men kvaliteten og tiden følges oftest med prisen. Og i København er der utallige saloner inden for begge felter. Man skal derfor som kunde gøre op med sig selv, hvad man ønsker ud af sin klipning, før man vælger en frisør. Hvis man ønsker en hurtig “Nørrebro-klip”, vil det bedste tip være, at tage en tur op og ned af Nørrebrogade, og tage den salon, hvor du føler prisen tilsvarer dét, som du ønsker. Hvor hvis du ønsker en klipning af høj kvalitet og af uddannede frisører, er søgninger på nettet eller private anbefalinger vejen frem. 

Frisør i høj kvalitet

I Danmark er det ikke lovpligtigt at være uddannet frisør, for at arbejde i en salon og klippe hår. Det er typisk også der, at man ser forskellen hos frisører, både i forhold til prisen, men også i kvalitetsniveauet. En frisørsalon hvor du er sikret den bedste kvalitet og uddannede frisører, er Hair By KANT. Her er alle frisørerne uddannet med den 4-årige frisøruddannelse. På den måde er du som kunde sikret en behandling af højeste kvalitet. Derudover sætter de god tid af til alle kunders behandling, så du som kunde får den bedste oplevelse, uden nogen stress og jag. 

Få mest for pengene 

Hos Hair By KANT går de op i, at kunden går tilfreds og glad fra deres salon. Derfor sørger de for at give den bedste helhedsoplevelse, hvor der er professionel rådgivning og samtale før selve behandlingen går i gang. Derudover bliver kunder tilbudt et lækkert fodbad, imens behandlingen er i gang, og som det sidste prik over i’et, bruger Hair By KANT de lækreste produkter, uden nogen form for kemikalier, så dit hår får den bedste pleje og afhjælper miljøet.