4 MTB spor til din sommer i Danmark

I løbet af de seneste år er MTB blevet utrolig populært i Danmark. Hvis du er en af de mange, der har kastet sig ud i denne hobby, så er sommeren din bedste mulighed for at øve dig og blive endnu bedre end sidste år. I år vælger mange af os nok at afholde sommerferien i Danmark, så det er oplagt at udforske de vilde MTB spor, som Danmark kan byde på. Hop op på cyklen og prøv disse 4 MTB spor i sommerferien. 

Mangler du en MTB cykel? Hos Time2bike kan du købe MTB cykler online med gratis fragt, hvis du køber for over 299 kr. Derudover kan du også få et godt tilbud på en cykel, hvis du samtidig med købet giver din gamle cykel til butikken. Du kan blandt andet købe en super smart Trek MTB – Trek er i dag en af verdens førende inden for MTB cykler. 

MTB spor på Bornholm 

Den smukke klippeø, Bornholm, er et idéelt sted for mountainbikere. Øens MTB ruter går igennem klippefyldte og kuperede landskaber, og du kan endda finde spor i alle sværhedsgrader. Prøv blandt andet MTB sporene ved Almindingen, Nordskoven, Hasle Lystskov eller Paradisskoven. 

MTB spor på Sjælland

Hvis du ikke er begynder, så bør du prøve MTB sporet ved Fruens Plantage ved Næstved. Selvom sporet kun er på ca. 5 km, så er det et af de mest intense spor i Danmark med mange tekniske udfordrende op- og nedkørsler. 

MTB spor på Fyn

Lidt uden for Svendborg finder du betalingssporet Skovhuggeren, hvor der er en masse unikke elementer, som skovejerne selv har fået bygget. Sporet er ca. 12 km langt. Det er et sjovt spor, der kan udføres af de fleste. De byggede træelementer gør ruten overraskende og sjov, så det er en helt særlig oplevelse, uanset hvilket niveau, du er på. 

MTB spor i Jylland

Der er selvfølgelig mange MTB spor i Jylland. Et af dem er Hammer Bakke MTB sporet nord for Aalborg. Den 13 km lange rute tager cyklisten gennem et kuperet skovlandskab med danske bøgetræer. Ruten byder også på nogle udfordrende nedkørsler og svære snævre passager.