Økologisk Mads Nørgaard T-shirt

mads nørgaard t-shirt

Vi lever efterhånden i en verden, hvor vi ikke kan være sikre på, at vores børn eller børnebørn kan nå at blive voksne. Det er skræmmende, hvad vi har gjort ved vores planet, men det er aldrig for sent at begynde at ændre mindset. For nyligt fik jeg øjnene op for økologisk tøj, herunder en økologisk Mads Nørgaard T-shirt med økologisk bomuld. Det er sjældent, at jeg støder på økologisk tøj, og det var nok også derfor, jeg lagde ekstra meget mærke til denne Mads Nørgaard T-shirt. Jeg fandt den på Superlove.dk, og du kan lige tro, at den blev lagt i kurven med det samme.

En helt almindelig sort Mads Nørgaard t-shirt

Grunden til, at denne helt almindelige sorte Mads Nørgaard t-shirt kom direkte i kurven, er ganske enkelt følgende: Det er første gang, jeg har fundet økologisk tøj fra et modebrand, jeg i forvejen handler fra. Selvfølgelig kender jeg til brands og store tøjkæder, der kører med en masse økologiske linjer og reklamerer med deres ansvarlige produktion. Det er også helt fantastisk, og dem støtter jeg også.

Dog er MN et af mine foretrukne tøjmærker, fordi jeg ganske enkelt elsker deres tøj. Jeg elsker kvaliteten og de flotte farver og struber. Derfor blev jeg helt vildt glad, da jeg så denne helt almindelige sorte Mads Nørgaard t-shirt.

Godt nok kan denne økologiske Mads Nørgaard t-shirt allerede fås i flere forskellige farver, men jeg valgte at købe den i sort i denne omgang. Det bliver nu helt sikkert ikke den sidste økologiske Mads Nørgaard t-shirt, jeg kommer til at eje.

Måske vil der komme økologiske Mads Nørgaard kjoler i fremtiden

Måske findes de allerede, og måske er min research bare ikke god nok. Men jeg kan ikke andet end at forestille mig, at der vil komme økologiske Mads Nørgaard kjoler i fremtiden. For selvom vi lever i en verden, der lige så godt kan begynde at pakke sammen og erklære sig skyldig i sin egen undergang, så lever vi også i en verden, hvor vi motiveres af håb. Vi motiveres, når der løbende bliver sat nye rammer for, hvordan vi kan forlænge vores levetid på kloden. Derfor motiveres vi også til at købe økologisk tøj, når der står, at det er økologisk. Og derfor vil der naturligvis også blive produceret mere og mere økologisk tøj. Der er jo et marked for det. Heldigvis.

Til den tid vil jeg med glæde investere i en sådan Mads Nørgaard kjole. Den vil både passe lige til min stil og være i lækker kvalitet. Og så vil jeg kunne gå i den med god samvittighed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *